Wise Tree Naturals

A Wise Tree Naturals (WTN) rendkívüli jelentőségűnek tartja a hormonrendszer egészségét és optimális működését. A hormonok „hírvivőknek” tekinthetők, akik fontos információt hordoznak és utasításokkal látják el a különböző szerveket, szervrendszereket. Így talán nem is olyan meglepő, hogy a hormonháztartás felborulásának egyenes következménye az egészség megromlása. Mivel a hormonális gubancok a bőr szépségét éppúgy meghatározzák, mint a szervezetben működő szervek és szervrendszerek hálózatát, ezért is két irányvonal mentén indultak el:

  • Egészségvédő megoldásaik arra hivatottak, hogy hormontermelő mirigyek funkcióját egyensúlyozzák.
  • Bőrszépítő megoldásaik pedig a ragyogó, minden életkorban figyelmet érdemlő bőrtáplálásról gondoskodnak, bőrproblémák esetén is.

Ahhoz, hogy nőiesnek, egészségesnek, magabiztosnak érezzük magunkat, külső megjelenésünk mellett a belső egészségünkkel is törődnünk kell.

Miért nem foghatunk mellé a kezelések alkalmával? Mert hiszünk a természet erejében!

Céljuk a szervezet munkájának támogatása, az öngyógyító folyamatok beindítása. A természet hatóanyagok, hasznos gyógynövények tárházát kínálja, amely összhangban működik az emberi szervezettel. Csupán a megfelelő komponensek kiválogatásáról kell gondoskodni. Hogy mindez ne csak ámítás legyen, a Wise Tree Naturals fejlesztéseknél mindig nagyon fontos szempont, hogy a lehető leghatékonyabb összetevők kombinációjával állítsák össze a termékeket. Minden termékük fejlesztése és gyártása Magyarországon történik.

Cél a minőségi, természetes és valóban hatékony termékek gyártása, a problémák valódi megoldása!
 

Figyelmeztetés! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vedd figyelembe!