Fytofontana

A Fytofontana márka gyártója, a Herb-Pharma AG (Svájc) társaság saját fejlesztési és gyártási részleget üzemeltet. A csúcsminőség, a maximális hatékonyság és a kímélő bőrápoló termékek érdekében a cég szigorú előírásoknak megfelelve, a legmodernebb technológiával állítja elő termékeit. A termékeket a forgalomba kerülés előtt széleskörű teszteknek (mikrobiológiai vizsgálatok, kémiai-fizikális-, bőrtolerancia- és biztonsági tesztek) vetik alá.

Filozófiájuk:

  • a minőség egyik garanciája, hogy a világpiacon hozzáférhető legjobb minőségű alapanyagokat használják,
  • a magas szintű biztonság érdekében, elsősorban olyan alapanyagokból készülnek termékeik, amelyek megfelelnek az ipari minőség legmagasabb standard követelményeinek, klinikai tesztelésen estek át, így nem okoznak semmiféle irritációt,
  • termékeik természetes alapúak, tehát valódi, természetes forrásokból származnak,
  • innováció, az új kihívások megvalósítása érdekében folyamatosan a legújabb eljárásokat, alapanyagokat és technológiákat keresik.

Figyelmeztetés!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címkefeliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vedd figyelembe!