Párologtatóba

A diffúzorba vagy a párologtatóba cseppentett illóolaj egyszerre frissítheti fel az egész helyiség levegőjét, ezzel kellemes illatot csalva otthonunkban. A párologtatás során pár csepp illóolaj a diffúzor vagy párologtató vízzel töltött részébe cseppentve, a helyiség légterébe párolog. A kellemes alvás érdekében például a levendula, vagy a mandarin illóolaj párologtatása kitűnő választás.

A megfázásos időszakban praktikus naponta többször az illóolaj párologtatás, ezzel a levegőben terjedő kórokozók fejlődéséhez kedvezőtlen körülményeket teremtünk és az immunrendszerünk működését is serkentjük. Remek választás erre a MediNatural légzéskönnyítő illóolaj keveréke.

A szoba légterének fertőtlenítése céljából például megfelelő választás a citrom illóolaj, az eukaliptusz illóolaj, a levendula illóolaj párologtatás.
A levegő frissítéséhez alkalmazható a diffúzor, radiátorra elhelyezett párologtató vagy aromalámpa, de akár pumpás permetező is. Ez utóbbinál egy pumpás permetezőben 250 ml vízhez kb. 7-8 csepp illóolaj adható, majd összerázás után a levegőbe permetezhető.

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft