Arcpermet

Az arcpermet a legegyszerűbb mód a bőröd azonnali hidratálására , ezáltal hatékonyan működik közre a bőröd fiatalságának megőrzésében. Ha eddig nem használtad, ideje elkezdeni. Ha pedig igen, használd még gyakrabban!

Különösképpen ajánljuk arcápoló olajok, krémek, bemasszírozását megelőzően.

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Arcpermet : extra hidratálásra MINDEN bőrtípusnak szüksége van!

Az arcpermetek nem hiányozhatnak a natúr szépségápolási fegyvertáradból

A nagyon elvetemült kozmetikumrajongók már évek óta ismerhetik az arcpermet termékcsoportját, de azt el kell ismernünk, hogy a hazai arcápolási piacot nem vette még be ez a termék.

A MediNatural arcpermetek - frissek mint a reggeli harmat, 100%-ban természetesek és teljesen vegyszermentesek. A legegyszerűbb mód a bőröd azonnali hidratálására, egy-két fújás a kedvenc arcpermetedből, és máris felfrissül. Gyorsan és hatékonyan hidratálja a szomjas bőrt, hogy az újra élettel teli és egészségtől ragyogó legyen, miközben könnyed, légies illattal ölel körül, akár egy virágszirom. A hidrolátumok minden cseppjükben tartalmazzák a gyógynövény esszenciáját, lényegét, az illóolajokhoz hasonló módon, de könnyedebb formában. Minden bőrtípus igényeit kielégítve frissítik fel a bőröd, akár a nyári kánikulában egy hűs limonádé!

A MediNatural damaszkuszi rózsás arcpermet például érett bőrre javasolt, vagy legalábbis erősen dehidratált, petyhüdt bőrtípusra ajánljuk. A levendula arcpermet a zsíros és kevert bőrűek nagy barátja lesz, hiszen amellett, hogy kiegyensúlyozza a faggyútermelést, gyulladáscsökkentő és hegesedésgátló hatása is van. A Rózsa és a Levendula arcpermetek tulajdonképpen virágvizek, más néven hidrolátumok, amelyek nem tartalmaznak mást, csak a virág illetve a növény víz- és zsíroldékony hatóanyagait és illóolaját, sima, tisztított vízben.
Bármelyik arcpermetünket választod, használat után azonnal érezni fogod, hogy milyen bársonyossá vált a bőröd, és látni fogod a hálája jeléül kialakult rózsaszín, egészséges arcszínt is.


Mire való az arcpermet?

Az arcpermet, mint kozmetikai termék többféle célt szolgálhat.

► az arcpermet egyik legfontosabb feladata a felfrissítés, a gyors hidratálás, a szomjas bőr kínjainak enyhítése.
Az arcunkra hulló permetcseppek felfrissítenek, üdévé, hamvassá, feszessé varázsolják a leterhelt, megnyúlt arcbőrt.

► arcolaj használata előtt elengedhetetlen csodaszer!

Többször is olvashattad már ennek a blognak a cikkeiben és a termékleírásainkban is, hogy a testápoló olajakat úgy tudod a leghatékonyabban használni, ha közvetlenül tusolás vagy fürdés után a még nedves bőrödre kened őket. Ennek oka az, hogy így az olaj, mint hordozóanyag hatékonyabban tudja a bőr mélységeibe eljuttatni a vizet, és mivel jobban kenhető, kevesebb is kell az adott zsiradékból.
Ha éppen nem fürödtél és úgy szeretnéd az ápoló olajakat az arcbőrödön alkalmazni, jól teszed, ha a megtisztított bőrödre néhány fújást juttatsz valamelyik arcpermetünkből
(a bőrtípusodnak vagy az aktuális bőrproblémádnak megfelelően), majd a nedves arcodra kened fel a kiválasztott bőrápoló olajat. Így nem csak a víz, hanem vele a benne oldott hatóanyagok is mélyre jutnak a bőrödben, igazi felüdülést nyújtva számára.

► az arcpermet mint hűsítő, -napozás után is nagyon jólesik, különösen abban az esetben, ha „megkapta” a bőrünket a nap. Ilyenkor nem csak az arcra, de a testre is alkalmazhatjuk, főleg, hogy mindhárom termék tartalmaz gyulladáscsökkentő, nyugtató összetevőket.

► Természetesen bizton számíthatunk az összetevők hatásainak gyors kialakulására is, például a sebek, pattanások, kiütések gyógyulására, a bőregyenetlenségek megszűnésére, az apróbb ráncok kisimulására.



MediNatural arcpermet | szépség és felüdülés forrása.

Mindegyik Medinatural arcpermet bátran használható smink fölé is. Persze, nem érdemes locsolni magadra, főleg ha nem vízálló a sminked, de nem kell tartanod attól, hogy elmozdulnak a kontúrok, sőt láthatóan felfrissíti és fixálja az összetevőket.

A levendula arcpermet a férfiak számára is hasznos társ lehet a mindennapokban, hiszen a borotválkozás után alkalmazva fertőtleníti és megnyugtatja a bőrt, az apróbb sérülések vagy esetleges vágások begyógyulását segíti, megelőzi azok begyulladását. Nem beszéltünk még az arcpermet aromaterápiás hatásairól. A MediNatural termékekben ún. virágvizeket vagy más néven hidrolátumokat használunk, amelyek organikus gazdaságokban nevelt virágokból készülnek. A hidrolátum a magas illóolajtartalmú növényi részekből (szirmok, virágok, leveles hajtások, kérgek) felhasználásával készül. Emiatt részben vagy sok esetben teljes egészében tartalmazzák az adott növény illóolaját, annak minden előnyös hatásával együtt.

A hidrolátum tulajdonképpen az adott növény, mint gyógynövény hatóanyagait tartalmazza, de annál sokkal többet nyújt, hiszen tartalmazza a vízoldékony és illékony hatóanyagokat is, méghozzá huzamosabban eltartható, magasabb töménységű és gyorsabban felszívódó formában.

- a levendula arcpermet az aromaterápiás gyakorlatban nyugtató, lazító, feloldó hatású, enyhíti a stressz hatásait. Nappal harmonizál, éjjel segíti az elalvást.

- a rózsa arcpermet egyszerre megnyugtat és revitalizál, enyhe afrodiziákum.

Forrás: Medi-Natural Kft.