Arcpakolás

Az arcpakolások és arcmaszkok olyan koncentrált, instant hatóanyag felszívódásban élen járó megoldások, amik azonnali hatást nyújtanak a bőröd megújítására akár 15 perc alatt! Az arcpakolások, arcmaszkok a legnagyszerűbb szépségfegyverek, ha kevés az időd, de gyors és látványos eredményt szeretnél elérni!

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Arcpakolás | A káprázatosan üde arcbőr titka

A káprázatosan üde arcbőr titka nem egyetlen dologban rejlik. Inkább egy rendszeres tevékenységről van szó, amit úgy nevezünk: bőrápolás.

Amúgy igazán egyszerű, egy idő után teljesen automatikussá váló folyamat ez, amely az esti és reggeli tisztálkodás részévé válik hamar, csak el kell kezdeni, és nem szabad leszokni róla. Legyen bármi is a célunk, akár a szépségünk megőrzése, akár a szép bőr megszerzése vagy éppen még több, az életkorunk kerekének visszaforgatása, jó úton járunk, csak vegyük igénybe hozzá a natúr kozmetikumok segítségét.

Döbbenetes ereje van egy teljesen természetes kozmetikai készítménynek, melynek tesztjét érdemes éppen az arcápolással elkezdeni, hiszen az arcunk az a testrészünk, amit ha akarunk, ha nem, lát az egész világ.

Nem mindegy hát, hogy milyen benyomást keltünk vele, és milyen üzenetet küldünk általa.

Az arcápolás mágikus háromszöge az arctisztítás, a bőrtáplálás, és az arcpakolás.

Mindegyik fázis kihagyhatatlan, egyik a másikra épül, és a végeredmény általuk lesz garantáltan pozitív: egy ápolt, rugalmas, selymes hidratált arcbőr, amely önmagáért beszél.

Tanácsos a natúr kozmetikumok világában megkeresni a megfelelő arctisztítókat, arckrémeket, arcpakolásokat, hiszen már teljes paletta áll a hölgyek rendelkezésére ahhoz, hogy szépségüket a természet erejével emeljék ki vagy támogassák meg. Ha ez lehetséges, akkor miért választanánk parabénnel és egyéb vegyi anyagokkal kombinált kozmetikai termékeket, amelyek a stressz és a környezetszennyezés mellett újabb vegyszerterhelést okoznának arcbőrünknek?

A legjobb, ha mindennapos rutinná válik az arctisztítás, bőrtáplálás, és hidratálás. Szükség szerint, de legalább két-három naponta időt szánunk egy kitűnő pakolás felvitelére.

Amennyiben gyorsan szeretnénk regenerálni bőrünket, vagy éppen esti programunk lesz egy fárasztó munkanap után, az arcpakolás az a csodaszer, ami megállítja, vagy éppenséggel visszaforgatja az idő kerekét, mindössze 15 perc alatt. Hogy csináljuk, mit vigyünk fel a bőrünkre és milyen eredményre számíthatunk egy ilyen kozmetikai manőverrel?

Első lépésben tisztítsuk meg a bőrt, és válasszuk ki a bőrtípusunknak megfelelő krémpakolást, amely a kívánt hatás elérésére is alkalmas.


Arcpakolás minden bőrtípusnak

Mivel minden bőrtípusnak szüksége lehet krémpakolásra, hiszen a normál bőr is szívesen veszi a fiatalítást, ezért a minden bőrtípusra alkalmazható arcmaszk a joghurtos krémpakolás aloe verával. Ez a natúr kozmetikum regenerálja a bőrt, selymessé, puhává, fiatallá varázsolja, egy negyedóra alatt letörli róla a nap fáradalmait.

Más a helyzet, ha zsíros arcbőrről van szó. Ez a bőrtípus egy teafa olajos krémpakolást igényel, amely tisztítja, egyenletessé varázsolja a bőrt, a zsírtól fénylő helyeken matt tónust biztosít, és ezzel a hármas hatással megfiatalítja az arcot.

Amire minden bőrtípusnak szüksége van, és nemcsak a száraz arcbőrűeknek, az a C-vitamin és a hyaluron sav. Ez a C-vitaminos, hyaluron savat tartalmazó tápláló, feszesítő hatást gyakorol az arcbőrre, valamint hidratálja azt, mivel a hyaluron sav vízmegkötő képességgel is rendelkezik a ránckisimító hatása mellett. Minden arcbőrnek szüksége lehet erre a kombinációra, ha gyönyörű fiatalos, és ápolt bőrt szeretne magáénak tudni.

Ugye, milyen közel járunk a káprázatosan gyönyörű arcbőr eléréséhez?

Nem kell hozzá más, mint a tett és az eszköz. A cselekvés az otthoni-napi bőrápolásban rejlik, amely természetes része az életünknek, az eszköz pedig a natúr kozmetikumok széles tára. Ezek az organikus arcápoló szerek kizárólag természetes növényi alapanyagokat tartalmaznak, és hatásuk egészségesebb, szépítőbb, mint bármelyik vegyi összetételű társuké.

Ugyanez vonatkozik a krémpakolásokra is, hiszen minden kozmetikum akkor a leghatásosabb, ha azonos alapanyagokból készül, ha ugyanabból a termékcsaládból származik, így érvényesül a szinergia, az egymást erősítő hatások összessége.
Az krémpakolások tehát nem tartoznak a luxus kategóriájába, szerves részei a szépségápolásnak, s mivel viszonylag rövid idő alatt képesek csodát tenni az arcbőrrel, továbbra is csodafegyverei maradnak az ápolt, szép arcbőrnek.

Kiknek ajánljuk a MediNatural krémpakolásait?

Azoknak ajánljuk, akik szerint:
- az első benyomás fontosságát nem lehet elvitatni;
- akik szerint a szem után mindenki az arcot nézi meg;
- akik szerint az igényesség az arcbőrnél is fontos;
- akik szerint életünk fontos eseményeinél nem árt, ha jól is nézünk ki;
- és akik szerint heti kétszer 10-15 percnyi otthon időráfordítás a ragyogó arcbőrért, kifejezetten hosszú távú befektetés.

Ne bízd a véletlenre, hogy mit gondolnak rólad mások!
Ahogy a tetteid, eredményeid, gesztusaid is fontosak, úgy az arcbőröd is!

Használd rendszeresen arcpakolásainkat, és aratsd le te a babérokat: elismerő bókok formájában, melyet a csodaszép bőröd miatt kapsz.


Gyakran Ismételt Kérdések az arcpakolásokról
- amiket talán eddig meg sem mertél még kérdezni

Kérdés: „Gyorsan kellene a látványos eredmény, mert fontos találkozóm lesz. Használhatom előtte közvetlenül az arcpakolást?”

Válasz: Igen, ilyen esetekre a joghurtos és a teafaolajos pakolásainkat ajánljuk!

Kérdés: Olyat szeretnék, aminek hosszú távú a hatása, mintha kozmetikusnál lettem volna. Melyik való ehhez?

Válasz: Szuper a kérdés, ez esetben a C-vitaminos, hialuronsavas krémpakolásunkat ajánljuk, ezt vékony rétegben akár egész éjjel az arcodon hagyhatod, és reggelre káprázatos lesz az eredmény.

Kérdés:Hetente hányszor használhatom ezeket a krémpakolásokat?”

Válasz: Általában heti 1-2 alkalommal szokás használni a krémpakolásokat, hiszen gyakrabban nincs igazából rájuk szükség. De természetesen, ha szükségesnek érzed, dönthetsz gyakoribb használat mellett is.

Kérdés: "Vegyes a bőröm, melyiket használjam?"

Válasz: Akár vegyes, akár zsíros, akár száraz a bőröd, mindhármat használhatod, csak nem biztos, hogy mindhármat ugyanolyan gyakorisággal. Nagyon száraz bőrűeknek a mattító teafaolajos krémpakolást nem szükséges használniuk, de a másik kettőt – joghurtos és c-vitaminos-hialuronsavas – igen!

Kérdés: "Kell még a használathoz valami elengedhetetlen? Kell még kevernem valamivel?"

Válasz: Nem! Egy ecset esetleg jól jöhet a felhordáshoz, de a kezeddel is felkenheted. Semmi másra nincs szükséged, krémpakolásaink 100%-osan készen állnak a bevetésre.

Kérdés: "Hogyan kell eltávolítani?"

Válasz: Nedves törlővel, nedves kendővel, vagy benedvesített vattakoronggal könnyedén feláztathatod, majd letörölheted, de van, aki – ahogy a felhordásnál is – kizárólag a kezét használja lemosáskor. Ne dörzsöld, ne vakard, csak szelíden mosd le! Könnyedén felázik és lejön.

 

Forrás: Medi-Natural Kft.