Wise Tree Naturals Máriatövis komplex csepp
Külső raktáron
Májműködés és májvédelem támogatása liposzómába zárt szilibinnel és szilimarinokkal.

Adagolás: napi 3 pumpányi folyadék

60 adag - kb. 2 havi adag, ami havonta mindössze kb. 1890 Ft
3 780 Ft
Egységár: 76 Ft/ml
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 76 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Összetevők

Tisztított víz, organikus glicerin, máriatövismag kivonat, gliceril/citrát/laktát/linoleát/oleát, lecitin, etil-alkohol, máriatövismag-olaj, kevert tokoferolok, xantángumi, lizin aminosav, citromsav.

1. táblázat Aktív komponensek koncentrációja

Aktív komponens:

1 adagban (3 pumpányi)

Szilibin A és B (Máriatövismag kivonatból)

26,2 mg

Egyéb szilimarinok (Máriatövismag kivonatból)

16,8 mg

Használat
Ajánlott mennyiség: napi 3 pumpányi folyadék nyelv alá fújva.
Lehetőség szerint az első főétkezés előtt fél órával, érzékeny emésztőrendszer esetén étkezéssel vagy étkezés után.
Minden esetben határozott mozdulattal kell lenyomni a pumpát!
Használat előtt felrázandó!
A máriatövis enyhén ösztrogénes hatású gyógynövény, éppen ezért mi a női ciklushoz igazított alkalmazását javasoljuk - a ciklus első felében, a menstruáció első napjától az ovuláció bekövetkeztéig (kb.14-16. ciklusnap).

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.
A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

Gyakori kérdések

Mivel lett ízesítve a termék?
A termék semmilyen aromát nem tartalmaz. Az ízét biogazdálkodásból származó édesnarancshéj olaj adja, az édes ízt pedig bio glicerin biztosítja.

Mennyi alkoholt (etil-alkohol) tartalmaz a termék?
Az alkohol technológiai segédanyag. Adagonként kevesebb, mint 0.04 ml alkoholt tartalmaz, ami kevesebb, mint 1 csepp víz térfogata.

Miből van előállítva a termékben található lecitin?
A lecitin GMO-mentes napraforgóból lett kinyerve.

Miért kell felrázni a terméket?
A termék ugyan homogén, de a liposzómák a sűrűségkülönbség miatt idővel szétválhatnak a zsírfázistól. Ez természetszerűleg így zajlik. A felrázás csak elővigyázatosság, hogy biztosan homogén legyen az elegy.