GAL Omega-3 Eco kapszula 60db
Raktáron
GAL Omega-3 Eco - Természetes halolaj-koncentrátumot tartalmazó étrend-kiegészítő
A legtisztább, legfrissebb, kiválóan hasznosuló kapszulás halolaj, extra magas hatóanyag-tartalommal.

A termékben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzák, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag.
A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás.
Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is detektálható.
A természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában.
Hogy frissességét sokáig megőrizze, a GAL saját fejlesztésű antioxidáns-keverékével stabilizálja, amely RSPO-minősítésű (“orangutan-barát”), fenntartható gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből és görög zsályából vegyszermentesen nyert antioxidánsokból áll.

Adagolás: Napi 1 db kapszula

60 adag
5 790 Ft
Egységár: 97 Ft/adag
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 85 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
ÖSSZETEVŐK
Golden Omega halolaj-koncentrátum ( természetes ún. TG változat); kapszulahéj: zselatin, glicerin, tisztított víz; természetes antioxidáns: vegyes tokoferolok és tokotrienolok, zsálya-kivonat; édesítőszer: szteviol glikozidok (sztívialevél-kivonat); kristályvanillin.

Aktív összetevők 1 kapszulában:

Ω3 zsírsavak (természetes formájú Golden Omega halolaj-koncentrátumból): 700 mg
Ebből:
- EPA 350 mg
- DHA 250 mg
- DPA és egyéb omega-3 zsírsavak 100mg
GAL természetes antioxidáns-keverék (Salvia triloba levelének szuperkritikus kivonata és természetes tokoferolok/tokotrienolok): 6mg