Wise Tree Naturals Endo krém 100ml

Természetes fitoprogeszteron összetevőkkel

Kiszerelés: 100 ml, kb. 2-4 havi adag, ami havonta akár 1950 Ft is lehet

Ára: bruttó 8580 Ft


A WTN Endo krém jelenleg igazolt mióma és endometriózis esetén, illetve orvos, természetgyógyász szakember ajánlásával kerülhet a végfelhasználókhoz. Amennyiben a felsorolt problémákban érintett vagy, úgy a termék oldalán az "Érdeklődjön" funkcióra kattintva tudsz a rendelés további menetéről tájékozódni.

Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 172 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
ÖSSZETEVŐK

Összetevők: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Helianthus Annuus Seed Oil, Dioscorea Villosa Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Malpighia Glabra Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Thioctic Acid, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Piper Nigrum Seed Extract, Squalane, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Beta-Sitosterol, Glyceryl Linoleate, Xanthan Gum, Sodium Phytate.

Összetevők részletesen:

Víz / Aqua

Dihidrogén oxid. :)

Aloe vera kivonat / Aloe Barbadensis Leaf Juice

Kifejezetten hatékony hidratáló, regeneráló és bőrnyugtató összetevő. Felerősíti a kollagén szintézist, így késlelteti az öregedést, a bőr kiszáradását, növeli annak rugalmasságát. Segít fenntartani a bőr természetes hidratáltságát; feszesebbé, fiatalabbá varázsolja a bőrt. Segíti a bőr saját regeneráló képességét, emellett csökkenti a napégés okozta bőrpírt és egyéb bőrirritációkat.

Cetil-sztearil alkohol / Cetearyl Alcohol

Cetil és sztearil zsíralkoholok keveréke, melyet a segédemulgeálószerként, bőrpuhító és sűrítoanyagként használunk. A zsíralkoholok az egyéb, közismert alkoholokkal (pl. etil-alkohol) ellentétben nem szárítják vagy irritálják a bőrt.

Jojoba olaj / Simmondsia Chinensis Seed Oil

A jojoba olaj értékes tápláló és hidratáló összetevő, megakadályozza a bőr transzdermális vízvesztését. Csökkenti a ráncok képződését, puhítja, lágyítja a bőrt. A bőr felületén nem képez olajréteget, így hagyja lélegezni azt. Védelmet biztosít az UV sugarakkal szemben.

Édes mandula olaj / Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Az édes mandula olaj A, B és E vitaminban gazdag, így remek bőrtápláló. Segíti a bőr nedvességtartalmának megőrzését, használata nem tömíti el a pórusokat. Egészségesen fénylő arcbőrt biztosít, mélyen hidratál, csökkenti a gyulladást, megnyugtatja a száraz, irritált bőrt, puhítja és ápolja azt, valamint repedezett ajkakra és bőrkiütésekre is kiváló. Rendkívül hatékony a szem alatti sötét karikák és szarkalábak megszüntetésében, melyhez ajánlott néhány héten át lefekvés előtt alkalmazni. Kiváló az öregedés jeleinek csökkentésében, illetve az öregedés folyamatának visszafordításában, megújítja és erősíti a bőrt, így biztosítva a fiatalos, sugárzó kinézetet.

Olívaolaj (extra szűz) / Olea Europaea Fruit Oil

Az extra szűz olivaolaj zsírsavtartalmának (pl. oleinsav, palmitinsav, linolénsav) köszönhetően különösen ajánlott száraz bőr táplálására. A bőr mélyebb rétegeibe hatolva táplálja, simítja, megőrzi annak rugalmasságát. Antioxidáns és gyulladásgátló hatással is bír, az UVB sugarakkal szemben is védelmet nyújt. D, E, K vitamint, valamint flavonoidkat és poliflavonoidokat is tartalmaz.

Glicerin / Glycerin

Háromértékű alkohol, mely a növényi zsírok elszappanosítási reakciójában keletkezik. A bőr vízháztartásának szabályozására, egyensúlyának megőrzésére használják. Emulgeátorként alkalmazva biztosítja a krém lágy állagát, könnyű felvitelét a bőrre.

Glyceril-Sztearát-Citrát / Glyceryl Stearate Citrate

Hatékony emulgeátor, természetes úton növényi olajok és citromsav észterezésével állítják elő. Segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében. PEG (polietilén-glikol) és PPG (polipropilén-glikol) mentes. Rendkívül hőstabil. ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik (100%-ban természetes).

Napraforgó olaj / Helianthus Annuus Seed Oil

A napraforgó olaj könnyen felszívódik, kiváló ápolószere minden bőrtípusnak, de különösen az érzékeny és száraz bőrnek. Magas az E-vitamin, olajsav és linolsav tartalma. Puhítja, lágyítja, táplálja a bőrt.

Yam gyökér kivonat / Dioscorea Villosa Extract

A yam gyökér kivonata diosgenint tartalmaz, ami támogatja a hormonháztartás egyesúlyát. A szervezetben gyenge progeszteron jellegű vegyületcsoportként viselkedik és többek között pozitívan szabályozza az ösztrogén jellegű hormonokat is, megelőzve / mérsékelve így az ösztogén dominanciából fakadő egészségügyi problémákat.

Fekete bodza virágzat kivonat / Sambucus Nigra Flower Extract

A fekete bodza kivonat serkenti a hialuronsav termelődését, így segíti a bőr optimális hidratáltságának fenntartását és regenerációját. Jelentős mértékben gátolja a gyulladásos folyamatokat. Nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és az irritációt. Jelentős a flavonoid, kvercitin és triterpén, valamint zsírsav, klorogénsav és cukortartalma.

Malpighia Glabra Fruit Extract / Acerola kivonat

A kollagén-és elasztin termelést fokozza a bőrben, így annak vízmegkötő képessége nő.

Zöld tea kivonat / Camellia Sinensis Leaf Extract

A zöld tea kivonat rendkívül hatékony antioxidáns, gyulladáscsökkentő tulajdonsággal bír. Segíti a bőr természetes védekezőrendszerét. Csökkenti az UV sugarak által okozott károsodást, gátolja a lipid-peroxidációt. Katechin és koffein tartalmának köszönhetően serkenti a bőr vérkeringését, ezzel a sejtek oxigénfelvételét is. Gátló hatást fejt ki a kollagén degradációjában kulcsszerepet játszó kollagenáz enzimre, így késlelteti a bőr öregedését, növeli rugalmasságát.

Alfa liponsav / Thioctic Acid

Kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal bír, gyulladáscsökkentő hatású, melynek köszönhetően mérsékli a bőr öregedési folyamatait, az apró ráncok képződését és a pigmentációs bőrhibák kialakulását. Csökkenti a napégés okozta bőrpírt, valamint szabadgyök semlegesítő és karcinogenezis gátló hatással rendelkezik.

Cinnamomum Cassia Bark Extract / Fahéj kivonat

A fahéj javítja az aknés, pattanásos bőr állapotát. Szárítja a bőrt, serkenti a vérkeringést, és oxigénnel látja el a bőr külső rétegét, így az arcbőr teltebb és simább lesz. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, a bőr újra ragyogó és puha lesz. Tengeri sóval, mandula-és olívaolajjal, mézzel és fahéjjal hatékony, száraz bőrre alkalmazható bőrradír készíthető.

Piper Nigrum Seed Extract / Feketebors kivonat

A feketebors gazdag káliumban, magnéziumban, C és K vitaminokban. C vitamin tartalmának köszönhetően rendkívül gazdag antioxidánsokban, antibakteriális, antibiotikus hatású. A finom ráncok, pigmentfoltok ellen kiváló, kombinálva és helyileg alkalmazva a megfelelő összetevőkkel. Egyes vitaminokkal (C vitamin) illetve gyógynövényekkel szinergiában működik.

Szkvalán / Squalane

A szkvalán az oliva szkvalén hidrogénezett, stabil, az oxidációnak ellenálló változata. A szkvalán az emberi bőr faggyújában is fellelhető vegyület (nagyjából 13%-ban, és ami így az egyik legnyagyobb koncentrációjú alkotóelem), mely a bőr megfelelő zsírosságát, védelmét biztosítja. Hidrogénezett változata bőrápoló hatóanyagként ismert, mely rendkívül könnyen szívódik fel. Védi a bőrt az UV sugarak káros hatásaival szemben, gátolja a bőrsejtek membránjának szabadgyökök okozta károsodását.

Gliceril-kaprilát / Glyceryl Caprylate

Multifunkcionális kozmetikai nyersanyag, mely táplál, hidratál és segédemulgeátorként is használatos. Rendkívül bőrbarát összetevő, továbbá a termék biológiai stabilitásának megőrzését is segíti.

E-vitamin (kevert tokoferolok) / Tocopherol

A leghatékonyabb antioxidánsok között tartják számon. Védi az epidermiszt az UV sugarakkal szemben, növeli a fényvédő krémek hatékonyságát, csökkenti a szabadgyökök képződését, gátolja a lipid-peroxidációt, csökkenti a transzepidermális vízvesztést és segíti a bőr természetes védekező mechanizmusait, óvja a bőr természetes védőrétegét.

Etilhexilglicerin / Ethylhexylglycerin

Multifunkcionális kozmetikai összetevő, mely javítja a bőrérzetet, fokozza az eltarthatóságot növelő komponensek hatékonyságát, valamint antimikrobiális stabilizátorként viselkedik a kozmetikumokban.

Béta-szitoszterol / Beta-Sitosterol

A béla-szitoszterol természetes módon a növényekben is előfordul, így megtalálható a gyümölcsökben, zöldségekben, magvakban. Sőt a bőrben is, az intracelluláris mátrix részét képezi. Nemcsak kiválóan táplálja a bőrt, de gyulladás ellenes hatással is rendelkezik.

Gliceril-linoleát / Glyceryl Linoleate

A glicerin-linoleát egy emulgeálószer, amely a glicerin és a linolénsav származéka. Növényi olajokból történik a kinyerése. Bőrtápláló hatású.

Xantán gumi / Xanthan Gum

A xantán gumi egy kiváló, cukor alapú természetes sűrítőanyag. A szacharóz vagy glükóz biofermentációjával előállított poliszacharid. Kis mennyiségben alkalmazva is rendkívül jó konzisztencianövelő. Vízzel gélt képez, így a krémek felvitelének könnyítésén, állaguk javításán túl bizonyos mértékben emulgeátorként is viselkedik.

Nátrium-fitát / Sodium Phytate

A gabonából nyert fitinsav sója, melyet komplexképző komponensként használunk azért, hogy „megvédjen” bizonyos értékes, de érzékeny alkotóelemeket.

HASZNÁLAT

WTN Endo krém használati javaslat:

  • A krémből 5 pumpálásnyit kenj fel az alkarra, a comb belső felére vagy az alhasra, majd masszírozd a bőrödbe.
  • Az endo krémet ciklikusan használd, a ciklus második felében, az ovuláció után.
  • Naponta egyszer ajánlott, de szükség esetén növelheted a dózist.

Figyelmeztetés

  • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl. Használat előtt a bőrt érdemes megtisztítani (lemosni) az esetleg rajta maradt testápolók vagy olajak maradványaitól, melyek a felszívódást gátolhatják.
  • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.
  • 18 éves kor alatt nem használható.
  • Laktáció és terhesség alatt alkalmazása nem javasolt.
  • Használatát mellőzzük a fogamzásgátlók, és más hormontartalmú készítmények szedése alatt.
  • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!
  • Az endo krém alkalmazásakor ügyelj rá, hogy szembe és nyálkahártyára ne kerüljön.

Tipp:

  • Alkalmazás előtt tesztelheted, hogy nem-e vagy érzékeny a krém valamelyik komponensére! A fül mögötti terület erre kiválóan alkalmas. A vékony és érzékeny bőrfelszínen gyorsan megjelenhet az esetleges irritáció. Ha irritáció jelentkezik, ne használd a készítményt.
GYAKORI KÉRDÉSEK
  • Mi a különbség a Ciklusbarát krém és az Endo krém között?

Az endo krém és a ciklusbarát krém hasonló összetételű, de nem ugyanaz. Az endo krémet kifejezetten endometriózis vagy mióma kórelőzménnyel javasoljuk, mert pl. gyulladáscsökkentést elősegítő összetevőket is tartalmaz. Ezen kívül, az Endo krém 25% magasabb hatóanyagtartalommal rendelkezik, azonban ez nem jelenti azt, hogy minden esetben az a jó választás. A kevesebb néha több. A Ciklus krém és az endo krém együtt nem használható!

Nincs benne szintetikus progeszteron hormon, a termékben yam gyökér kivonat van, amely segíti a progeszteron termelődését.

Mindkét krém esetében fontos kiemelni, hogy fogamzásgátló készítmények alkalmazása mellett és annak elhagyása után 3 hónapig nem javasoljuk a használatukat, mert egymás hatását gyengíthetik.

  • Miért nem lehet egyszerűen a kosárba tenni az Endo krémet?

A WTN Endo krém jelenleg igazolt mióma és endometriózis esetén, illetve orvos, természetgyógyász szakember ajánlásával kerülhet a végfelhasználókhoz. A krémet főleg azok számára javasoljuk, akik endometriózissal vagy miómával küzdenek, illetve akiknek kezelőorvosuk vagy természetgyógyászuk a tüneteik és a leleteik alapján ezt a terméket javasolta. Amennyiben a felsorolt problémákban érintett vagy, úgy a termék oldalán az "Érdeklődés" funkcióra kattintva tudsz a rendelés további menetéről tájékozódni.

  • Nem tudom kinyerni a krémet a pumpás flakonból, mi a teendő?

A pumpát javasolt meleg vízzel átöblíteni vagy esetleg egy nagyon kevés vizet a termékhez adni.

  • Használhatóak-e egyszerre a speciális krémek?

A speciális krémek alkalmazása esetében általános javaslat, hogy 2 óra teljen el két különböző termék használata között.

 

Forrás: Wise Tree Naturals CC.